Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (2024)

Lucrări în sectorul 1

Printre intervenţiile ce vor fi realizate se numără cea la reţeaua termică primară – conductă Dn 500 şi 600 mm – din POIM, în zona străzilor Barbu Lăutaru şi Turda. Pentru repararea de conducte, va fi sistată furnizarea de apă caldă pentru 46 de blocuri şi imobile, până miercuri, ora 23.00.

O altă lucrare vizează racordul punctului termic „56 Griviţa” – conductă Dn 100 mm – din POIM, în zona străzii Petru Rareş, pentru reparaţia de conducte se impune sistarea furnizării agentului termic primar către un punct termic, de miercuri până pe 10 iulie, ora 23.00.

Lucrări în sectorul 2

A treia lucrare se face pe reţeaua termică primară – conductă Dn 700 mm/Dn 500 mm, în zona şoselei Ştefan cel Mare. Se vor executa lucrări de reparaţie a conductelor, care impun sistarea furnizării de apă caldă către 5 puncte termice şi Spitalul Colentina, respectiv 48 blocuri, până vineri, ora 23.00.

O altă intervenţie vizează reţeaua termică primară – conductă Dn 400 mm, în zona şoselei Pantelimon, pentru lucrări de blindare a Magistralei I Sud. În acea zonă 37 de blocuri vor rămâne fără apă caldă, până miercuri, ora 23.00.

Lucrări în sectorul 3

RecomandăriEXCLUSIV. Mario Iorgulescu încearcă să scape şi de condamnarea din dosarul în care a primit 3 ani de închisoare pentru sechestrarea unui bărbat bătut cu ciocanul de şniţele

Lucrări se vor realiza şi la reţeaua termică primară – conductă Dn 600 mm, în zona bulevardului Octavian Goga, pentru reparaţia conductelor impunându-se oprirea furnizării agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice, 57 de blocuri, până vineri, ora 23.00.

Totodată, se va interveni la reţeaua termică primară – conductă Dn 500 mm, în zona străzii Drumul Murgului. Pentru reparaţia conductelor va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă către 54 de blocuri, până vineri, ora 23.00.

Lucrări în sectorul 5

Alte lucrări se vor face pe reţeaua termică primară – conductă Dn 500mm, pe Bulevardul Eroii Sanitari, pentru repararea conductelor se va opri furnizarea agentului termic pentru apă caldă către două module termice până vineri, ora 23.00.

De asem*nea, se va interveni la racordul punctului termic „Vicina” – conductă Dn 250 mm, pe strada Pricopan, pentru repararea de conducte se va opri furnizarea agentului termic pentru apă caldă către 30 blocuri, de miercuri până joi, ora 23.00.

Lucrări vor fi şi la racordul comun al punctelor termice „2 şi 3 Sălaj”, conductă Dn 250 mm, pe străzile Dunavăţ şi şoseaua Sălaj, iar 20 de blocuri vor rămâne fără apă caldă de joi până vineri, ora 23.00.

RecomandăriCum a devenit o femeie de 90 de ani „moșieră” pe domeniul public din inima Bucureștiului. Locuitorii zonei cer în instanță anularea retrocedării „în natură” a Parcului IOR

Lucrări în sectorul 6

Se va interveni la reţeaua termică primară – conducta Dn 150 mm, în zona străzii Sibiu, iar pentru repararea de conducte va fi oprită apa caldă către 11 module termice, 10 blocuri, de miercuri până joi, ora 23.00.

De asem*nea, lucrări se vor face şi la reţeaua termică primară – conducta Dn 250 mm, în zona străzii Valea Călugărească, ce va afecta 48 de blocuri, de miercuri până vineri, ora 23.00.

Se va interveni la racordul punctului termic „1 Placare”, conducta Dn 200 mm, în zona străzii Bârsăneşti, pentru repararea conductelor fiind necesară oprirea apei calde către 26 blocuri, de miercuri până vineri, ora 23.00.

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (3)Urmărește-ne pe Google News

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (5)

Viva.ro

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Alex Bodi, după ce au fost surprinși împreună în oraș: "După 2 ani în care nu am mai vorbit deloc, am reluat..."

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (6)

Libertateapentrufemei.ro

Toate imaginile de la nunta fiului Gabrielei Firea. Cum s-au îmbrăcat cuscrele și nașa în biserică și la petrecerea fastuoasă. Familia miresei a venit din SUA, Olanda și Noua Zeelandă

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (7)

FANATIK.RO

Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (8)

GSP.RO

Imaginile euforiei tricolore! Momente senzaționale la Frankfurt: naționala a sărbătorit pe gazon calificarea istorică în „optimile” Campionatului European!

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (9)

FANATIK.RO

LIVE / România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (10)

Unica.ro

Alexandra Stan, complet goală la plajă! Artista nu se sfiește să-și expună corpul / FOTO

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (11)

Orangesport.ro

Maria Iordănescu îi dă de gol pe fotbaliştii care au curtat-o. Cum a reacţionat: "Mama nu-şi dorea, mi-a zis"

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (12)

Observatornews.ro

O farsă la 112 putea duce la moartea unei femei din Suceava. Sindicaliştii cer pedepse mai dure pentru apeluri false: "Ucidere din culpă"

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (13)

HOROSCOP

Horoscop 27 iunie 2024. Racilor li se potrivește energia mai domoală a acestei zile și ar fi bine să profite de ocazie ca să repare ce au stricat

Spitalul Colentina și sute de blocuri din București, fără apă caldă în următoarele zile, pentru lucrări. Zonele afectate (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 5579

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.